Bli kjent med vår nye butikksjef i Stavanger

Bli kjent med vår nye butikksjef i Stavanger. 
Karoline har lang erfaring i bransjen, og vi er så utrolig stolte av å ha fått henne med på laget. Dette vil bli et eventyr vi gleder oss så mye til å dele med deg! Husk at Stavanger åpner 23.mars med en stor åpningsfest fra kl. 12:00!
I denne anledning tok vi en prat med Karoline for å bli enda bedre kjent med henne sammen med dere. Kanskje har dere noen spørsmål? Legg igjen en kommentar så fortsetter vi intervjuet med henne ☺️
1. Litt om deg selv
Karoline Kleming - 30år. Jeg har samboer, og en sønn på 3år. Jeg trives best i en travel hverdag og liker å ha ting å gjøre. Nå gleder jeg meg helt ekstremt mye til å gå på jobb hver dag, for å gjøre butikken klar til åpnining.
2. Litt om tidligere erfaringer
Jeg har lang erfaring i salgsbransjen, og har jobbet sammen med spennende og innholdsrike arbeidsplasser hvor jeg har fått utfordret meg selv. Jeg syns det er noe helt egent å ønske kundene velkommen til butikk, snakke med store og små, og ikke minst utfordre meg selv i en travel hverdag.
3. Hva syns du om salgsbransjen?
Det er nok en lidenskap som har satt seg i meg. Følelsen av å hjelpe kunder, gi god service og yte maksimalt for hvert besøk er noe jeg brenner for. 
Noe jeg liker ekstra god er følelsen Tønnesen gir deg når du kommer inn i butikken. En varm og trygg følelse - og ikke minst utvalget som et satt sammen. Tønnesen er det lille ekstra, og bare tenk hvor gøy det skal bli å selge alt det fine av sko, vesker og interiør. 
4. Hadde du kjennskap til Tønnesen fra før? 
Jeg hadde kjennskap fra butikken i Mandal. Det er god sommerfølelse å ta turen til Sørlandet, og besøke Tønnesen. Butikken oser av inspirasjon, god stemning og et utvalg som jeg har brukt langt tid på å se gjennom. Det er som en liten godbit dukker opp i hvert blikk du tar. 
5. Hva gleder du deg mest til med åpningen? 
ALT. Butikken blir så bra, og Tønnesen har et utrolig bra vareutvalg - jeg er stolt som skal åpne en slik butikk. Jeg gleder meg til å treffe nye gjester og hjelpe dem med å finne favorittene sine og muligens nye favoritter. Jeg har ansatt et team med masse kjekke folk, og gleder meg mye til å jobbe sammen med disse.
6. Hva gir deg mest motivasjon i arbeidsdagen?
Kommentar fra Tønnesen: Vi har kjent Karoline ei liten stund nå, og må si at hun treffer et rom med en utrolig motiverende, og inspirerende drivkraft som smitter over. Hun er uten tvil ei stå-på-dame som jobber for det hun vil, og ikke minst oppnår det hun jobber for. 
7. Favorittsko?
Jeg er en sneakers-jente, og den skoen som tar mest plass i skoskapet hjemme er New Balance MR530. 
8. Favorittmerke?
Favoritt: New Balance, men så må jeg si Cala Jade (vesker) også. Når jeg har pakket opp varer så er det en ny ting jeg legger på ønskelisten for hver kartong, og den listen begynner å bli lang - haha. 
10. Hvor mange ansatte blir det i Stavanger?
Vi blir totalt 9 ansatte i Stavanger. Det er en god blanding, og jeg har virkelig tro på at vi skal få det fint sammen. 
11. NÅR ÅPNER BUTIKKEN?
Butikken åpner 23. mars klokken 12:00. Woho! Som jeg gleder meg, og jeg håper så mange som mulig vil ta turen innom på denne store dagen. 

Legg inn kommentar

Vi gjør oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før publisering