Våre fineste gaver til henne

 Vi ønsker å vise dere våre beste gavetips til henne. Her vil vi vise fram noe som trolig vil falle i smak hos hver og en.

GAVETIPS TIL HENNE:

Duftlys/pinner fra Voluspa – En luktopplevelse utenom det vanlige! Er du usikker på hva du skal gi i gave, er dette absolutt en gave som aldri slår feil. Hvem liker vell ikke et velduftende hjem? Du kan se hele vårt utvalg av Voluspa HER.

 

Pynt og interiør fra Jonathan Adler –  Vil gi hjemmet en ny glød. Har du en interiørinteressert i livet ditt, er dette absolutt et merke som vil falle i smak. Du kan finne det fine utvalget vårt av Jonathan Adler HER.

 

Julekalender fra Lakrids By Bulow  Unn en person du er glad i en magisk smaksopplevelse gjennom adventstiden. Den superfine og populære kalenderen finner du HER.

 

Vesker fra populære merker – En luksuriøs gave som vil vare lenge. Vi har et superfint utvalg av vesker hos oss. Blant annet har vi bestselgerne fra CALA JADE, Marc Jacobs, Michael Kors, DIXIE etc. Se hele vårt utvalg HER.

 

Håndkle og badekåpe fra Missoni  Noe pyntelig til huset er alltid en fin gave å få. Et håndkle fra dette trendy merke vil gi hjemmet den siste finishen, og er en super gave til den som har alt! Vi har også de populære badekåpene, om du ønsker en litt dyrere gave. Se hele vårt utvalg av Missoni HER.

 

Tøfler fra UGG og Sheperd  Nå når det nærmer seg kaldere tider, kan også tøfler være en fin gave og gi. Vi har tøfler fra blant annet de bestselgende merkene UGG og Sheperd. Se hele vårt utvalg av tøfler HER.

  

Votter fra UGG – En koselig gave som både passer til alle antrekk, og holder hendene varme. Du vil finne de fine og behagelige vottene vi har HER

 

Våre bestselgende sko  Vi ønsker også å vise frem noen av våre bestselgere innen sko. Dette vil helt klart være en superfin og nyttig gave. Se våre mest populære sko for øyeblikket HER.  

 

Dette er bare en smakebit på hva vi har å tilby i vår nettbutikk. Ta gjerne en titt både i våre fysiske butikker, og på nett for mer inspirasjon! 

Vi stiller gledelig opp om det er noe dere lurer på. 

Varm hilsen fra Tønnesen 1937


Legg inn kommentar

Vi gjør oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før publisering