Mars 2023 åpner Tønnesen
i Stavanger

På byen kanskje beste plassering åpner vår nye butikk. Domkirkeplassen 2

tønnesen 1937 historie

Tønnesen 1937 har vært et begrep i Mandal siden oppstart i 1937. Kvalitet og service har kjennetegnet firmaets utvikling gjennom fire generasjoner. Vi er en bedrift bygget på kunnskap og service, og ønsker å dele dette med våre fantastiske kunder. I dag har vi Sørlandets største skobutikker i Mandal og Kristiansand, i tillegg til egen nettbutikk.


Butikkene våre har har et utrolig flott utvalg av sko og andre livsstilsprodukter og har blitt særdeles godt tatt i mot av våre kunder. Vi har satt all fokus på å skape en butikk hvor du kan ta turen og bli inspirert med en kopp kaffe, og bare kose deg! Vi gleder oss til å utvikle oss videre i Stavanger.

Vi tilbyr sko til hele familien. I tillegg ønsker vi å gi våre kunder det lille ekstra med matchende vesker, og interiør til å skape hyggelig omgivelser i hjemmet. I skomerker har vi flere kjente, men også viktig for oss, kvalitetsmerker. Kun det beste er godt nok til våre kunder.

KONSEPTET TIL TØNNESEN STAVANGER

Butikken blir tegnet og designet av Metropolisarkitektur & design. Bildene over viser inspirasjon til mønster, material og innredning. Vi er stolte av å ha så flinke folk til å utvikle butikken vår.

Underetasjer / Herre og barn

I underetasjer er all fokus satt til herre og barn. Hos oss er det viktig å gi herrene sin egen plass til å nyte en kopp kaffi og ta livet med ro, mens vi stiller opp med hjelp. Her vil det være en lun og fin stemning. Det er heis fra etasjen over som alltid vil være i bruk.

hovedetasjen / daME og vesker

I hovedetasjen (1. etasje) vil dame få all fokus. Her skal det være rom for en behagelig handel med gode sitteplasser mens man nyter utsikten av våre sko og vesker. Det vil være en egen plass for vesken slik at de får den plasse de fortjener. I tillegg vil også sneakers få en kul plass i midten av butikken for at vi skal kunne vise frem på best mulig måte.


VEIEN VIDERE TIL ÅPNINGEN

På denne siden vil vi stadig komme med oppdateringer på butikken. Vi vil også skrive mye spennende om ansatte, merkevarer og diverse som blir en del av Tønnesen Stavanger.

19 JANUAR: I butikken er det begynt med litt arbeid. Ting begynner å klargjøres til ombygging arbeid.

Lagre siden i din nettleser, og start reisen med oss allerede her.