Retur og bytting

RETUR
 
Dersom du ønsker å sende noe i retur til oss har vi litt informasjon her - 
 
1. Angrerettskjema
Det eneste vi trenger du legger med uten om varene i returen er angrerettskjema. Dette har du enten mottatt i pakken din, hvis ikke kan du finne den på mailen «ordrebekreftelse» som du har mottatt fra oss. Vi kan gjerne sende på nytt hvis du ikke finner - kontakt oss på mail. 
 
2. Returlapp
Under finner du informasjon om hvordan du får tak i returlapp ved hjelp av PostNord. Vi dekker ikke retur per dags dato.
 
Trykk deg inn på PostNord sin side (https://my.postnord.no/privat) og øverst til venstre står det «retur». 
 
- Trykk på retur og deretter > returner med returkode. 
- Skriv inn returkode «RETUR1937» og følg stegene videre.
 
3. Send
Det er viktig at varene/varen er i samme stand som den var når du mottok den, og sendes i orginalpakningen. Du kan gjerne bruke plastposen du mottok varene i til returen. Pakken leveres deretter til nærmeste POSTNORD utleveringssted. Ved bruk av andre leverandører kan vi ikke være sikre på at vi mottar returen din ettersom vi bruker PostNord.
 
4. Tilbakebetaling
Vi krediterer ordren eller deler av ordren din så fort vi har fått returen din.
 
 
BYTTING
Ønsker du en annen størrelse eller å bytte en vare du har mottatt kan du gjerne ta kontakt med oss på mail så hjelper vi deg der (nettbutikk@tonnesen1937.no) Du kan også sende varen i retur og legge inn ny bestilling.
 
Du er selvfølgelig velkommen til å bytte i butikken vår!
 
 
Dersom du har andre spørsmål eller ønsker å bytte noen varer kan du gjerne kontakte oss på mail: nettbutikk@tonnesen1937.no