Finn riktig bunadsko

Finn riktig bunadsko

Vi gir deg våre beste tips til hvordan du kan sikre deg riktig bunadsko. Finn svar på hvilke modell som passer en smal eller bred fot, hvordan man kan bevare bunadsko best mulig. I tillegg til hva vi anbefaler av modeller fra vår kjære favoritt - Klaveness. 

Det er viktig for oss å fortelle en god nyhet: det finnes gode bunadsko som man kan gå i en hel dag. Kvalitet er en viktig faktor, og modellene vi har fra Klaveness er vi stolt leverandør av. Klaveness har bunadsko er av høy kvalitet, og er sko man kan ha i mange år om man tar vare på dem. 

BUNADSSKO TIL DAME

ELI

Bunadsskoen for bredere føtter. Eli er den modellen med mest volum og bredde. Passer ytterlig til deg med bred fot og høy vrist. Tilpasser seg foten etter bruk, og blir bedre og bedre for hvert år. 

Tips til bruk: Jeg har selv bred fot og høy vrist. Jeg hovner en god del i føttene ut over dagen, og har derfor valgt en halv størrelse større og bruker i stedet en halvsåle i skoene. De kan jeg ta ut når føttene har blitt hovne, og skoene passer uten sålene etter er par timer bruk. Klaveness Eli bunadsko. En bred bunadssko.BRITT

Vår høyeste modell og en av de smaleste. Den har god plass over vristen, men passer best til en smalere fot. Trenger du plass til ekstra såler har disse ekstra plass. Neolite-såler er meget godt egnet for ute bruk under norske værforhold. Britt Bunadsko

 

KLARA

En av våre mest etterspurte modell. En utrolig flott støvlett som passer utmrket til norske forhold. Høyere modell som sikrer bedre varme og sikkerhet mot våte føtter i dårlig vær. Smalere i bredere, men god plass over vristenKlara bunadsko

IDA

En lavere modell med topp komfort. Stabilitet i hvert steg, og passer godt til bredere føtter. Smalere over vristen, men går det veldig godt til foten. Neolite-såler er meget godt egnet for ute bruk under norske værforhold. Ida bunadsko

BUNADSKO TIL HERRE

LARS

Lars er en kjempefin bunadsko til herre. God bredde, passform og puster godt. Topp kvalitesskinn, og med lærsåle (husk å impregnere sålen før bruk). Bestselger fra Klaveness. Bunadsko til herre

 

Hvordan ta vare på bunadskoene?

1. Impregner alltid skoene dine. Dette beskytter skinnet, og holder det fint mye lengre. Du burde impregnere skoene før du bruker dem, og før du legger dem bort. 

2. Tilfør skoene næring. Bruk lærbalsam, olje, fett eller skokrem for å gi næring til skinnet. Dette hindrer at skoene tørker ut, og blir stygge i skinnet. Dette anbefaler vi at du gjør når du legger dem bort slik at de kan trekke næring mens du ikke bruker dem. 

3. Impregner sålen! Dette gjelder om du kjøper bunadsko med skinnsåle. Dette er viktig ettersom skoene vil trekke vann fra sålen dersom det ikke blir gjort. 

4. Bruk en skopose eller eske når du oppbevarer skoene. Dette hindrer at de får lys, noe som igjen skader skinnet. 

 

Ikke la bunadsko bli det som demper stemningen på fest-dagene! Finn ditt perfekte par i et variert utvalg. Vi har også flere andre modeller og her kan du se hele utvalget vårt av bunadsko fra Klaveness.

Vi ønsker alltid å stille opp med det vi kan, og dersom vi kan hjelpe til videre er det bare å ta kontakt med oss på mail eller besøke oss i Kristiansand eller Mandal. 

Du kan også legge igjen en kommentar under så kan du være med å hjelpe andre som garantert lurer på det samme som deg! 

 

Varm hilsen fra gjengen i Tønnesen 1937

 


Legg inn kommentar

Vi gjør oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før publisering