Retur og bytting

RETUR

Kort informasjon til deg som kunde: Vi har 30 dagers åpent kjøp. Det er ingen problem å bytte ubrukte varer etter dette - da er det bare å ta kontakt med oss. Kunde dekker selv for returen (79NOK), og all informasjon om returlapp m.m finner du under her. 

Dersom du ønsker å sende noe i retur til oss har vi litt informasjon her - 
 
1. Angrerettskjema
Det eneste vi trenger du legger med uten om varene i returen er angrerettskjema. Dette har du enten mottatt i pakken din, hvis ikke kan du finne den på mailen «ordrebekreftelse» som du har mottatt fra oss. Vi kan gjerne sende på nytt hvis du ikke finner - kontakt oss på mail. 
 
2. Returlapp
Under finner du informasjon om hvordan du får tak i returlapp ved hjelp av PostNord. Retur dekkes av kunden selv (79NOK)
 
Trykk deg inn på PostNord sin side - https://my.postnord.no/retur (vi anbefaler deg å gjøre dette via PC)
- Velg "Retur med returkode"
- Skriv inn returkode: RETUR1937 og følg stegene videre.
- I siste steg får du lastet ned returetikett eller velge at utleveringsstedet skal skrive den ut for deg når du leverer pakken.
 
3. Send
Det er viktig at varene/varen er i samme stand som den var når du mottok den, og sendes i orginalpakningen. Du kan gjerne bruke posen du mottok varene i til returen, eller en annen form for beskyttelse over esken. Esken er en del av varen, og den må derfor beskyttes ved retur også. Pakken leveres deretter til nærmeste POSTNORD utleveringssted. Ved bruk av andre leverandører kan vi ikke være sikre på at vi mottar returen din.
 
NB! Det må ikke klistreres noe på direkte på sko esken (teip, lim, pakkelapp etc.) Dette er en del av produktet. 
- Skal du sende en veske i retur MÅ alle lappene og taggen til vesken være med. 
 
4. Tilbakebetaling
Vi krediterer ordren eller deler av ordren din så fort vi har fått returen din.
 
BYTTING
Send varen i retur med angrerettskjema og legg inn ny bestilling på riktig sko. Ta kontakt om du ikke får dekket frakten på nytt par ved bytte. 
 
PS! Ønsker å bytte størrelse kan du notere dette på angreskjema, og vi kan gjøre bytte på eksisterende ordre. 
Du kan også kontakte oss på mail så hjelper vi deg der. Vi dobbelsjekker gjerne størrelser dersom du ikke finner det du trenger - nettbutikk@tonnesen1937.no
 
Du er selvfølgelig velkommen til å bytte i våre butikker i Kristiansand og Mandal.

Dersom noe er uklart, eller du har andre spørsmål ta gjerne kontakt med oss på mail: nettbutikk@tonnesen1937.no