Retur og bytting

Hei på deg! Vi har 30 dagers åpent kjøp. Kunde dekker selv for returen (69NOK). Du er selvfølgelig velkommen til å bytte i våre butikker i Kristiansand og Mandal.

Viktig at du følger stegene under, og sender din retur via PostNord med instruksjoner under. Sender du retur uten sporingsnummer, eller med andre leverandører vil det ikke være sikkert vi mottar din retur. Dersom noe er uklart, eller du har andre spørsmål ta gjerne kontakt med oss på mail: nettbutikk@tonnesen1937.no

INSTRUKSJONER 
1. Angrerettskjema vedlagt i returen
Det eneste vi trenger du legger med uten om varene i returen er angrerettskjema. Dette har du enten mottatt i pakken din, hvis du ønsker å få tilsendt på nytt tar du bare kontakt med oss så hjelper vi med dette.
 
2. Hvordan du får RETURLAPP
Under finner du informasjon om hvordan du får tak i returlapp ved hjelp av PostNord. Retur dekkes av kunden selv (69NOK)
Vi anbefaler deg å gjøre dette via PC om du vil skrive ut returlapp selv eller via PostNord sin APP.
- Trykk deg inn på PostNord sin side her: https://my.postnord.no/return?q=37RETUR 
- Skriv inn din informasjon og følg stegene videre. 
- I siste steg får du lastet ned returetikett eller velge at utleveringsstedet skal skrive den ut for deg når du leverer pakken.
 
3. Send varer i retur
Det er viktig at varene/varen er i samme stand som den var når du mottok den, og sendes i orginalpakningen. Du kan gjerne bruke posen du mottok varene i til returen, eller en annen form for beskyttelse over esken. Esken er en del av varen, og den må derfor beskyttes ved retur også.
--> Pakken leveres deretter til nærmeste POSTNORD utleveringssted. 
 
4. Tilbakebetaling
Vi krediterer ordren eller deler av ordren din så fort vi har fått returen din.

Vær oppmerksom på: 

  • Ved bruk av andre leverandører kan vi ikke være sikre på at vi mottar returen din.
  • Det må ikke klistreres noe på direkte på sko esken (teip, lim, pakkelapp etc.) Dette er en del av produktet.
  • Skal du sende en veske i retur MÅ alle lappene og taggen til vesken være med. 

 

BYTTING
Send varen i retur med angrerettskjema og legg inn ny bestilling på riktig sko. Du kan også gjøre bytte på eksisterende ordre ved å avkrysse for bytte på angreskjema. 
Du kan også kontakte oss på mail så hjelper vi deg der. Vi dobbelsjekker gjerne størrelser dersom du ikke finner det du trenger - nettbutikk@tonnesen1937.no