Om oss

Hyggelig at du tar turen innom oss! Det er alltid stas med besøk. 

Tønnesen 1937 har vært et begrep i Mandal siden oppstart i 1937. Kvalitet og service har kjennetegnet firmaets utvikling gjennom fire generasjoner. Vi er en bedrift bygget på kunnskap og service, og ønsker å dele dette med våre fantastiske kunder. 

I dag har vi Sørlandets største skobutikker i Mandal og Kristiansand, stor butikk i hjertet av Stavanger, og helt egen nettbutikk.

Butikkene våre har har et utrolig flott utvalg av sko og andre livsstilsprodukter og har blitt særdeles godt tatt i mot av våre kunder. Vi har satt all fokus på å skape en butikk hvor du kan ta turen og bli inspirert med en kopp kaffe, og bare kose deg! 

Nå ønsker vi å gi kunder over hele landet samme mulighet: sko fra en stolt og kunnskapsrik skobutikk, sendt til deg uansett hvor du befinner deg i landet.

Vi tilbyr sko til hele familien. I tillegg ønsker vi å gi våre kunder det lille ekstra med matchende vesker, og interiør til å skape hyggelig omgivelser i hjemmet. 

I skomerker har vi flere kjente, men også viktig for oss, kvalitetsmerker. Kun det beste er godt nok til våre kunder.

Til dame finner du alt fra ECCO, Vagabond, UGG, Tamaris, Panama Jack, Dr. Martens, Birkenstock, Skechers, Gabor, Kastel, New Balance og flere andre. Finn din favoritt og match dem sammen med en lekker veske til hverdag eller fest. Hos oss finner du det lille ekstra.

Til herre har vi alt fra vintersko til jobbsko. Vi kan også tilby et spennende utvalg bager og vesker som passer utmerket til jobb og reise. Alt på samme plass. Noen av våre beste skomerker til herre: ECCO, Skechers, SWIMS, Garment Project, Common Projects, Cole Haan, Birkenstock, ARKK, Dr. Martens, La Sportiva, Nike og flere andre. 

Til barn er all fokus på kvalitet og holdbarhet. Barnas føtter trenger kvalitet for å ha det komfortabelt, og for å sikre rett utvikling av deres føtter. Vi selger bare sko vi står inne for, og du kan være sikker på at det du finner hos oss er det best du finner på markedet. Vi har god kompetanse når det gjelder barnesko, og vi ønsker veldig gjerne å hjelpe deg med å finne passende sko og størrelse. Til barn har vi sko fra: Viking, ECCO, Bisgaard, Dock Boot, Hummel, Tretorn, Adidas, Skechers og flere andre.

Vi er en stolt leverandør og ønsker å tilby våre kunder det beste av det beste. Velkommen til oss. 

Beste hilsen fra hele gjengen i Tønnesen 1937 


Dersom du har spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på nettbutikk@tonnesen1937.no