Vanntette favoritter til barn

Er du i tvil på hvilke sko du skal kjøpe til de minste? Her vil vi komme med våre tips og triks når det kommer til valg av sko til barna. Fokuset her vil være vårt utvalg av vanntette modeller. 

Hummel - Denne sesongen har Hummel kommet med en lekker modell til barna! Modellen er en X-Light joggesko med vanntett Hummel TEX-membran - En sikker vinner som vil være god til all slags vær! Reflekterende detaljer rundt disse hummel®-skoene vil holde dem synlige under svakt lys, samt materiale gir en følelse av lettvekt. En komfortabel favoritt for skole, gymtimer og hverdagsbruk!

Størrelsene går fra 26-39, men er varierende fra de ulike fargene. 

Denne modellen er normal i størrelsen, og normal bredde. Husk 1–1,5cm vokserom til barna i skoene!

HUMMEL VANNTETT X-LIGHT SVART / NAVY / LILLA / BRUN

Viking - Vi har flere klassikere fra Viking! Modellene "Viking Veme" og " Viking Spectrum" er vanntette sko til barna. Begge modellene har EVA mellomsåle i en ultralett sko som vil gi barnet ditt følelsen av å gå i luften. En vanntett og pustende GORE-TEX-membran, forsterkede tær og hæler og ultragripe gummitrinn sørger for førsteklasses komfort og ytelse.

VIKING SPECTRUM MID GTX OLIVE /  PEACH VIKING VEME MID GTX SVARTLILLA

"Viking Arendal" er også en populær modell hos oss. Også denne har EVA mellomsåle som vil gi utrolig lette sko, samt en vanntett og pustende GORE-TEX-membran. Denne modellen er litt mer "vårlig" i forhold til de to tidligere nevnte modellene. "Viking Arendal" finnes i de fineste fargene - Lilla, grønn og svart!

Disse er de perfekte overgangsskoene, og en sko som barna vil elske å bruke.

Om du ønsker en varmere sko til mer vinterforhold er "Viking Play" noe for deg. Også her holder GORE-TEX-membran støvelen vanntett uten at det går på bekostning av pusteevnen, og et varmt loddent fôr holder føttene varme. Skoen har også refleks både på tåkappen, begge borrelåsene og på kanten rundt hele støvelen for å gjøre barnet synlig i mørket!

Størrelsene går fra 20-35, men er varierende fra de ulike fargene og modellene.

Modellene er normal i størrelsen, og normal bredde. Du kan finne størrelseguide på alle modellene på nettsiden. 

VIKING ARENDAL GTX LILLA / SVART / OLIVE | VIKING PLAY II GTX GRØNN / SVART / DUSTY PINK

ECCO - Også ECCO har flere gode kandidater på vanntette sko. Modellen "ECCO Exotrike" er en vanntett barnesko med god støtte og stabilitet. Dette er overgangssko, som også kan brukes når det er litt mildere ute. 

"ECCO Exostrike" har størrelser fra 27-40, men er varierende fra de ulike fargene. 

Ønsker dere en varmere modell har vi modeller som: "ECCO Street Tray" for de eldste, og "ECCO Snow Mountain", samt "ECCO Urban Mini til de minste. 

"ECCO Street Tray" har størrelser fra 36-40, mens "ECCO Snow Mountain" har størrelser fra 24-39. "ECCO Urban Mini" har varierende størrelser fra 20-30. 

ECCO sine modeller er normale i størrelsen, men kan være litt smalere i bredden enn de andre nevnte merkene. 

ECCO EXOSTRIKE GTX NAVY JR / NAVY B / LILLA | ECCO STREET TRAY GTX NAVY / LILLA | ECCO SNOW MOUNTAIN GTX SVART / NAVY | ECCO URBAN MINI GTX TARMAC / SVART / ROSA

Zero C - Dette er et nytt merke hos oss, og er allerede blitt utrolig godt tatt i mot! "Zero C Tåsen" og "Zero C Helsfyr" er de to modellene vi har. Begge modellene er råkule joggesko for gutter og jenter med overdel i mesh. Skoene har GORE-TEX membran som gjør dem 100% vanntett og med god pusteevne til de aktive barna. 

Størrelsene går fra 28-40, men er varierende fra de ulike fargene og modellene. 

ZERO C TÅSEN GTX SVART / SVART+ROSA  ZERO C HELSFYR SVART / SVART+ROSA / MØRKEGRÅ
Dette er bare et utvalg av modellene vi har. Du kan se hele vårt utvalg av vanntette barnesko HER. Håper dette hjalp deg litt på veien av å velge riktig sko til de små - igjen, husk 1–1,5 cm vokserom! Du er også hjertelig velkommen innom i våre fysiske butikker i Mandal eller Kristiansand for en hyggelig handel. Vi snakkes!

Legg inn kommentar

Vi gjør oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før publisering