Veja - Bærekraftige sneakers

Veja er bærekraftige sko som du kan bruke med god samvittighet. Ta vare på miljøet med et par sneakers som tar vare på miljøet vårt. 

Siden 2005 har VEJA laget joggesko på en annen måte, som tilfører hvert trinn i produksjonen en positiv innvirkning. De gir de lokale jobb, lønn og ferie som skaper liv i landsbyene. Helt siden VEJA ble opprettet, har joggeskoene deres alltid blitt laget på samme sted: delstaten Rio Grande do Sul i det sørlige Brasil. VEJA er det første joggeskomerket som bruker stoff helt laget av resirkulerte plastflasker: B-mesh. B-mesh er et stoff laget utelukkende av resirkulert polyester (polyetylentereftalat eller PET).
Vi er stolt forhandler, og støtter arbeidet Veja gjør 100%. En bærekraftig utvikling av sko, material og produksjon. Under kan du se noen av våre beste modeller fra Veja. 
Veja Campo
Veja Campo er laget av overdel i ChromeFree lær, 100% økologiske bomullslisser, innvendig fôr (100% resirkulerte plastflasker). 
Ekstra informasjon: ChromeFree lær er glatt og lett. Kommer fra gårdene sør i Brasil (Rio Grande do Sul). Ved å forenkle solingsprosessen er bruken av kjemikalier og energi begrenset, bruken av vann reduseres med ca 40% og saltbruken med 80%. Etter soling er vannet resirkulerbart.
Veja V-10 SneakersVeja V-10 er laget med storfeskinnet kommer fra gårder i Uruguay, et land kjent for sin dyreholdskultur og kvaliteten på skinnet. Den er garvet i Brasil, og respekterer REACH-normene. Spesiell oppmerksomhet rettes mot vannbruk under solingsprosessen.
Innersåle: Amazonisk gummi, sukkerrør, resirkulert E.V.A.* og økologisk bomull. Yttersåle: Amazonisk gummi (31 %), risavfall (22 %) og resirkulert gummi (12 %). Lisser: Økologisk bomull (100%).
Veja Condor 2
Veja Condor 2 er en prisvinnende løpesko. Kombinerer maksimal komfort og en veldig sikret følelse, er det den mest pålitelige partneren å nyte løpeturen.
Øvre i Alveomesh 100% resirkulerte plastflasker
Innersåle - 51% sukkerrør - 21% resirkulerte plastflasker.
Mellomsåle 51% sukkerrør - 5% bananolje
Yttersåle 30% Amazonisk gummi - 31% risavfall - 39% syntetisk gummi
Veja Recife
Veja Recife er en kul klassiker med borrelås. Overdel i ChromeFree lær og innersåle av amazonisk gummi, sukkerrør, resirkulert E.V.A.* og økologisk bomull.
Yttersåle: Amazonisk gummi (31 %), risavfall (22 %) og resirkulert gummi (12 %)Fôr: Tech (100 % resirkulert polyester)

Vi har også flere modeller i vår nettbutikk og i butikkene. Vi er stor fan av Veja, og kan sterkt anbefale det til dame og herre. Det er sko som holder seg fine i flere sesonger ettersom materialene som brukes er slitesterke og holdbare. 

Veja Dame -> Se hele utvalget

Veja Herre -> Se hele utvalget

Har du andre spørsmål svarer vi gledelig på dem! Kommenter under eller send oss en mail. 

Husk - går du mellom to størrelsen anbefaler vi å velge den minste størrelsen. 


Legg inn kommentar

Vi gjør oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før publisering