Betaling

I vår nettbutikk kan du betale med Klarna eller Vipps. Det er to leverandører vi er veldig fornøyd med, og opplever er gode alternativer for våre kunder. 

Vipps:

Med betaling gjennom Vipps betaler du med din telefon. Du blir videreført under betalingen til Vipps appen hvor du fullfører betalingen. Beløpet blir reservert og trukket så fort vi merker ordren din som sendt. 

Klarna: 

Med betaling gjennom Klarna betaler du alt via vår nettbutikk uten å bli videresendt til noen app. Du kan velge mellom 3 alternativer. 

1. Direktebetaling

Du betaler og blir trukket fra kortet når du legger inn bestilling hos oss. 

2. Få først. Betal senere

Du betaler etter at du har fått varen hos oss. Klarna leverer deg faktura. 

Dersom du velger den kostnadsfrie Betal innen 30 dager, trengs ikke lange og sammensatte bank- eller kortdetaljer.

  • Kunder som har handlet med Klarna tidligere blir gjenkjent og informasjonen er ferdigutfylt. Da fullføres kjøpet med ett klikk.

  • Kunder som ikke har handlet med Klarna tidligere trenger bare fylle inn personlig informasjon de allerede kan. Perfekt når man shopper på farten.

3. Del opp

Her kan du dele opp din betaling i løpet av 6 måneder. 

Velg å betale senere med finansiering og velg din foretrukne betalingsplan. Du vil bli informert om en årlig rente før du fullfører transaksjonen.

Fullfør en enkel, 4-trinns kredittsøknad med top-of-mind-informasjon. Du får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen med en gang.

Du vil utføre den månedlige betalingen online eller i appen vår ved hjelp av bankoverføring eller kortbetalinger. Vi vil varsle deg når det er tid for å gjøre betalingen hver måned.

Anbefaling

Last ned Klarna sin APP og få full oversikt over betalinger og dine ordre. Du kan melde i fra om retur, endre betalingsmåte og mye mer. Utrolig enkelt og oversiktlig for deg som kunde hos oss. 

BETALINGSSPØRSMÅL

Har du faktura eller betalingsspørsmål ta kontakt med våre betalingsleverandører:

Klarna: direkte på telefon 21018998 eller start en chat på: www.klarna.com/no/kundeservice/

Vipps: direkte på telefon 22482800 eller se informasjon på vipps.no/kontakt-oss/