Årets sneakers 2024

Nyhetene strømmer inn i butikkene våre. Sneakers sesongen 2024 er i full gang og vi har samlet opp noen av favorittene denne sesongen. Klikk hjem dine favoritter på www.tonnesen1937.no eller besøk oss i butikk. 

NEW BALANCE

New Balance er et av våre mest solgte merker. Vi elsker å kombinere klassiske sneakers med sportslige detaljer til bukse, og kjole. Se hele vårt utvalg av New Balance HER
 New Balance, Sneakers, sneakers 2024

VEJA

Veja setter et enormt bra fokus på bærekraft og miljø. Alle deres sneakers er laget med tanke på miljøet, og folkene bak produksjonen. Veja er kommet for å bli, og setter nye trender hvert år. Se alle de fine skoene vi har fra Veja HER. 
Veja-sneakers

Steve Madden

Steve Madden er til deg som ønsker det lille ekstra - enten det gjeler farge eller utseende. Sneakers med tøffe detaljer, og kjent for sine gode såler. Frisk opp antrekket til sommeren med Steve Madden. Se hele utvalget fra Steve Madden HER
Steve Madde, Sneakers, Sneakers 2024

PUMA

PUMA har kommet med noen av de største oppdateringene denne sesongen. Vi har fått inn flere sneakers som du ikke vil gå glipp av. Kraftige og solide såler med optimal komfort preger flere av modellene, noe som absolutt gir det lille ekstra. Sjekk ut utvalget vårt av Puma HER.
Puma, Sneakers, Sneakers 2024
 

DIEMME

Diemme 2024. Alle Diemme sine materialer leveres av de beste garverier og leverandører i verden, hovedsakelig fra Italia. Fotsengene er laget av vegetabilsisk latex, for å minimere lukt og maksimere komfort. Yttersåle er håndplukket fra topp leverandører for hver sko for å optimere skoene for sesongen. Sjekk utvalget av Diemme her!
Diemme, Sneakers, Sneakers 2024
I år er vi best på sneakers, og vi håper du tar turen til oss på nett eller i en av våre butikk (Mandal, Kristiansand og Stavanger) for å kjøpe årets sneakers. 2024 er en gullgruve om du vil sikre deg kule, freshe og unike sneakers! 

Legg inn kommentar

Vi gjør oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før publisering

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.